PREMIS FAD 2017

___________________________________________________________________________

El primer contacte del jurat dels Premis FAD 2017 format per Belén Moneo (presidenta), Judit Bustos, Ricardo Devesa, Jorge Figueira, María Langarita i Joan Olona (vocals) amb les 371 obres presentades va tenir lloc els dies 17,18 i 19  de febrer a la seu del FAD, el Disseny Hub Barcelona.

El volum majoritari de treballs pertany a la categoria d’Arquitectura amb 168 obres, a continuació Interiorisme amb 111 obres presentades, Intervencions Efímeres amb 59 i Ciutat i Paisatge amb 33.

El jurat del Premi FAD de Pensament i Crítica 2017 amb Anna Calvera (presidenta), Jelena Prokopljević i Pau de Solà-Morales (vocals) també es va reunir per revisar les 64 obres presentades.

___________________________________________________________________________

Els Premis FAD 2017 han tancat aquesta convocatòria amb 463 obres presentades de les quals 371 corresponen als Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, 64 al Premi FAD de Pensament i Crítica i 28 als Premis FAD Internacionals.

Gràcies per participar!!

______________________________________________________________________

PREMIS FAD  2017

ARQUINFAD convoca la 59ª edició dels PREMIS FAD. L’àmbit dels premis és la península Ibèrica i les illes. Poden optar-hi les obres acabades entre l’u de gener i el trenta-u de desembre de 2016.

El període per la proposta d’obres i presentació de materials finalitzarà a les 12 h del dimecres dia 25 de gener de 2017.

Les categories són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

El jurat d’enguany està integrat per:

Presidenta: Belén Moneo
Vocals:
Judit Bustos
Ricardo Devesa
Jorge Figueira
María Langarita
Joan Olona

PREMI FAD PENSAMENT I CRÍTICA 2017

Arquinfad convoca la 12ª edició del Premi FAD de Pensament i Crítica.

Poden presentar-se els treballs publicats (no s’acceptaran treballs inèdits) en l’àmbit de la península Ibèrica amb ISBN del 2016.

El jurat està format per:

Presidenta: Anna Calvera
Vocals:
Maurici Pla
Jelena Prokopljević

PREMIS FAD INTERNACIONALS 2017

Arquinfad convoca laedició dels Premis FAD Internacionals.

Poden optar-hi tots els estudis amb la seu principal a la península Ibèrica i les illes. L’àmbit dels premis és mundial. En aquesta quarta convocatòria i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món es podran presentar les obres acabades entre l’any 2014 i el 2016, ambdós inclosos.

Les categories són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

El jurat està format per:

Presidente:
Johan Celsing
Vocals:
Eugeni Bach
María González