PREMIS FAD 2016

______________________________________________________________________________________

Lliurament dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme i dels Premis Habitàcola per a estudiants

Els Premis FAD són els més longeus i reconeguts a Espanya i Portugal en les seves disciplines. Enguany celebren la 58ª edició batent records d’obres presentades, un total de 30 finalistes en les seves diferents categories opten a premi. Durant l’acte també es lliuraran els Premis Habitàcola per a  estudiants que enguany han agafat com a tema l’ús dels terrats.

Dia: 8/06, 19h
Lloc: Sala A. Disseny Hub Barcelona. Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38. Barcelona

Programa:

19.00h
Votació Premis de l’Opinió
20.00h
Lliurament XXVIII Premis
Habitàcola
Lliurament Premis FAD 2016
Festa fins a les 23h

Entrada amb invitació

L’exposició dels Premis FAD es podrà visitar fins el 30 d’octubre

Horari: de dimarts a diumenge de 10h a 20h

______________________________________________________________________________________

Conferència «Swiss tendencies in architecture and the exchange with the Iberic peninsula»

El president del jurat dels Premis FAD Internacionals, Daniel Kurz, farà una breu introducció al tema proposat i s’iniciarà un diàleg entre ell, Belén Moneo i Xavier Bustos, tots tres membres del jurat dels Premis FAD Internacionals.

Gratuït amb inscripció prèvia aquí

Dia: 07/06, 20 h
Lloc: Sala A. Disseny Hub Barcelona. Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38. Barcelona

Daniel Kurz

________________________________________________________________________________________

El FADfest és l’esdeveniment anual del FAD que celebra l’excel·lència creativa, reconeix la feina de professionals i empreses i apropa el disseny a la ciutadania. Un aparador per descobrir les millors propostes de l’any en arquitectura, interiorisme, disseny gràfic, publicitat, disseny industrial, artesania, art i moda que es celebra a Barcelona entre el 6 i el 12 de juny de 2016.

La festa del lliurament de la 58a edició del Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme i de la 28a edició dels Premis Habitàcola serà el dia 8 de juny al Disseny Hub Barcelona.

__________________________________________________________________________________________

Oriol Pibernat, Paula Álvarez i Josep Bohigas s’han reunit a la seu del FAD, el Disseny  Hub Barcelona, per revisar les 48 obres presentades als Premis FAD de Pensament i Crítica 2016.

___________________________________________________________________________________________

El primer contacte del jurat dels Premis FAD 2016 format per Moisés Gallego (president), Patricia Barbas, Eduardo de Miguel, Maite Prats, Rosa Remolà i Julia Schulz-Dornburg (vocals) amb les 416 obres presentades va tenir lloc els dies 12, 13 i 14 de febrer.

Els Premis FAD 2016 es debatran aquest any entre 416 obres. Com és habitual, el volum majoritari de treballs presentats pertany a la categoria d’Arquitectura amb 188 obres, a continuació Interiorisme amb 117 obres presentades; Intervencions Efímeres amb 72 i Ciutat i Paisatge amb 39.

____________________________________________________________________________________________

Els Premis FAD 2016 van tancar aquesta convocatòria amb 496 obres presentades de les quals 416 corresponen als Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, 48 a Pensament i Crítica i 32 als Premis FAD Internacionals.

Gràcies per participar!!

____________________________________________________________________________________________

58ª edició Premis FAD

L’àmbit dels Premis és la península Ibèrica i les illes. Poden optar-hi les obres acabades entre l’u de gener i el trenta-u de desembre de 2015.

Les categories són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

El jurat d’enguany està integrat per: Moisés Gallego (president), Patricia Barbas, Eduardo de Miguel, Maite Prats, Rosa Remolà i Julia Schulz-Dornburg (vocals).

11ª edició dels Premis FAD de Pensament i Crítica

Podran presentar-se els treballs publicats (no s’acceptaran treballs inèdits) en l’àmbit de la península Ibèrica amb ISBN del 2015.

El jurat està format per: Oriol Pibernat (president), Paula Álvarez Josep Bohigas (vocals).

3ª edició dels Premis FAD Internacionals

L’àmbit dels premis és mundial En aquesta tercera convocatòria i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món es podran presentar les obres acabades entre l’any 2013 i el 2015, ambdós inclosos

El jurat està format per: Daniel Kurz (president), Xavier Bustos i Belén Moneo (vocals)