PREMIS FAD 2019

L’ARQUIN-FAD convoca els Premis FAD 2019. Creats al 1958, es tracta dels guardons més longeus d’Europa en l’àmbit de l’arquitectura i l’interiorisme i un dels més prestigiosos de la península Ibèrica.

El període per a la proposta d’obres i presentació de material en aquesta convocatòria finalitzarà a les 12h. del dijous dia 31 de gener de 2019.

Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2019

bases català / bases castellà / bases portuguès

Els Premis FAD arriben a la seva 61ª edició. Poden optar a premi totes aquelles obres acabades entre el 1 de gener i el 31 de desembre de 2018 en l’àmbit de la península Ibèrica i les illes. Les categories a les que es pot presentar obra són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

L’arquitecta Fuensanta Nieto presidirà el jurat acompanyada pels vocals: Xavier Badia, Íñigo García Odiaga, Pilar Líbano, Sofia Machado Santos i Roger Subirà.

Premis FAD de Pensament i Crítica 2019

bases català  / bases castellà / bases portuguès

Tanmateix es convoca la 14ª edició dels Premis FAD de Pensament i Crítica. Poden presentar-se els treball publicats (no s’acceptaran treball inèdits) en l’àmbit de la península Ibèrica, amb data de publicació original del 2018.

El jurat d’enguany està integrat per Roger Miralles com a president i els vocals Maria Teresa Blanch i Ivan Blasi.

Premis FAD Internacionals 2019

bases català / bases castellà / bases portuguès

Finalment, l’ARQUIN-FAD convoca la 6ª edició dels Premis FAD Internacionals. Poden optar-hi tots els estudis amb la seu principal a la península Ibèrica i les illes. L’àmbit dels premis és tot el món menys la península Ibèrica. En aquesta sisena convocatòria i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món es podran presentar les obres acabades entre l’any 2016 i el 2018, ambdós inclosos. S’acceptaran obres que responguin als àmbits següents: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

El jurat d’aquest any està integrat per Anne Lacaton com a presidenta i els vocals Marta Labastida i Pep Quílez.