PREMIS FAD 2019

El primer contacte del jurat dels Premis FAD 2019 format per Fuensanta Nieto(presidenta), Xavier Badia, Íñigo García Odiaga, Pilar Líbano, Sofia Machado Santos i Roger Subirà (vocals) amb les 494 obres presentades va tenir lloc els dies 22 i 23 de febrer a la seu del FAD, el Disseny Hub Barcelona.
El volum majoritari de treballs pertany a la categoria d’Arquitectura amb 200 obres, a continuació Interiorisme amb 173 obres, Intervencions Efímeres amb 80 i Ciutat i Paisatge amb 41 obres.

També es van reunir al Disseny Hub Barcelona, el jurat dels Premis FAD de Pensament i Crítica 2019 amb Roger Miralles (president), Maria Teresa Blanch i Ivan Blasi (vocals) per revisar les 81 obres presentades en aquesta convocatòria.

_______________________________________________________________________________________

616 obres presentades als Premis FAD 2019

Els Premis FAD 2019 van tancar aquesta convocatòria amb un total de 616 obres presentades, rècord de participació dels darrers anys, de les quals 494 corresponen als Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme (200 Arquitectura, 173 Interiorisme, 41 Ciutat i Paisatge i 80 Intervencions Efímeres), 81 als Premis FAD de Pensament i Crítica i 41 als Premis FAD Internacionals.

El jurat ja es reuneix…

Gràcies a tots els participants!

_______________________________________________________________________________________

L’ARQUIN-FAD convoca els Premis FAD 2019. Creats al 1958, es tracta dels guardons més longeus d’Europa en l’àmbit de l’arquitectura i l’interiorisme i un dels més prestigiosos de la península Ibèrica.

El període per a la proposta d’obres i presentació de material en aquesta convocatòria finalitzarà a les 12h. del dijous dia 31 de gener de 2019.

Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2019

 bases català / bases castellà / bases portuguès

Els Premis FAD arriben a la seva 61ª edició. Poden optar a premi totes aquelles obres acabades entre el 1 de gener i el 31 de desembre de 2018 en l’àmbit de la península Ibèrica i les illes. Les categories a les que es pot presentar obra són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

L’arquitecta Fuensanta Nieto presidirà el jurat acompanyada pels vocals: Xavier Badia, Íñigo García Odiaga, Pilar Líbano, Sofia Machado Santos i Roger Subirà.

Premis FAD de Pensament i Crítica 2019

 bases català / bases castellà / bases portuguès 

Tanmateix es convoca la 14ª edició dels Premis FAD de Pensament i Crítica. Poden presentar-se els treball publicats (no s’acceptaran treball inèdits) en l’àmbit de la península Ibèrica, amb data de publicació original del 2018.

El jurat d’enguany està integrat per Roger Miralles com a president i els vocals Maria Teresa Blanch i Ivan Blasi.

Premis FAD Internacionals 2019

bases català / bases castellà / bases portuguès

Finalment, l’ARQUIN-FAD convoca la 6ª edició dels Premis FAD Internacionals. Poden optar-hi tots els estudis amb la seu principal a la península Ibèrica i les illes. L’àmbit dels premis és tot el món menys la península Ibèrica. En aquesta sisena convocatòria i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món es podran presentar les obres acabades entre l’any 2016 i el 2018, ambdós inclosos. S’acceptaran obres que responguin als àmbits següents: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

El jurat d’aquest any està integrat per Anne Lacaton com a presidenta i els vocals Marta Labastida i Pep Quílez.