RUN RUN RUN

Plaza Juan Zorrilla, 1
Madrid (madrid)

Finalista FAD Interiorisme 2020

Finalistes

Valoració del jurat:

“Ubicat al barri de Chamberí de Madrid, en una zona de recents moviments ciutadans que reclama espais col·lectius, el local apareix insòlitament a la cantonada d’una cruïlla de dues vies ràpides davant del parc Vallehermoso i al costat d’un taller de cotxes. Run run run aposta per la capacitat que tot espai comercial pot i ha d’assumir en el seu rol de fer ciutat, posant atenció a la generació de noves dinàmiques de barri des del vessant privat i significant-se com una expansió de la domesticitat fora de casa.
Destaca estratègicament la gran transversalitat d’usos i intencions vinculades a la vida saludable que dissenyen un espai de visibilitat i aprenentatge de pràctiques culinàries per a propostes gastronòmiques sostenibles que incorporen un petit hort propi amb el qual abastir els menús de cada dia. La restauració es complementa amb l’ús del local com a centre de reunions de runners lligades a la cura del cos i a la seva preparació per a l’activitat de córrer, que és precisament la que dona nom a aquest lloc.
En les dues plantes d’un local geomètricament irregular, es respira una atmosfera propera i familiar, de caràcter molt peculiar, no només per la transparència i la inclusió d’éssers vius vegetals, sinó per una formalització totalment desacomplexada i saturada de recursos materials que fins i tot incorporen una dutxa pública al costat d’armariets i altres objectes d’higiene per a després de la pràctica esportiva.”

Autors:

Andrés Jaque

Aparellador:

Dirtec. Arquitectos Técnicos

Enginyer:

Mecanismo. Ingeniería de Estructuras (Juan Rey, Jacinto Ruiz)

Promotor / Propietari:

Grupo lamusa - Paleo Espelto S.L.

Contractista:

Alonso y Blanco

Fotògraf:

Miguel de Guzmán, José Hevia, Asier Rúa

Finalistes

Seleccionats