Video

Centre cultural i biblioteca a les antigues Escoles, Sant Sadurní d'Anoia

Plaça del Primer Homenatge a la Vellesa s/n
Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)

Finalista FAD Arquitectura 2019

Finalistes

Valoració del jurat:

"La rehabilitació i ampliació d'un edifici històric modernista que sorprèn per la magnífica sensació de tranquil·litat que aporta. La intervenció es destaca de manera notòria per la capacitat de control arquitectònic de la llum en la successió dels espais interiors. Aquesta llum, tant natural com artificial, transforma l'articulació de l'edifici preexistent i la seva ampliació en un espai continu que flueix de forma natural creant la impressió que els dos cossos han sempre existit junts."

Autors:

Oriol Cusidó i Garí, Irene Marzo Llovet

Aparellador:

Manel Marín

Enginyer:

Jordi Cano

Promotor / Propietari:

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Contractista:

Construccions Tabaquista, SL (fase 1) / Cobra Instalaciones y Servicios, SA (fase 2)

Fotògraf:

Adrià Goula i Sardà

Col·laboradors:

Manel Fernández, Jordi Cano, Miquel Milian, Ana Bono, Brisa Martínez, Núria Serrano, Manel Marín, Ignasi Bonet

Premiats

Finalistes

Seleccionats

Menció del Jurat