LABIRRETA

Tothom té la necessitat de gaudir del seu moment de relaxació acompanyat de la millor manera possible.

La paradeta ambulant, LA BIRRETA, és una parada efímera que distribueix cerveses artesanes de la província de Lleida. Hem escollit vendre cervesa artesana perquè és un producte que està molt present en la vida quotidiana de la societat. A més, és una manera de promoure la diversitat de marques ecològiques de la nostra terra, d’aquesta manera la població tindrà coneixement d’aquest tipus de producte. Volem plantejar la possibilitat que es permeti la venda de productes alimentaris típics i autòctons de la nostra zona, destinant una zona específica del mercat per a aquesta secció.

Es tracta d’un tipus de mobiliari d’ús públic i comú, que sovint s’ha deixat en mans de la producció industrial amb molt poca innovació, flexibilitat i/o sostenible en el moment de la seva construcció. Elements que, com ja s’ha comentat anteriorment, sovint solen ser efímers o estables en un espai públic i urbà. Altrament, la nostra idea i disseny de parada ambulant resol algun dels problemes que s’ha anat trobant al llarg del temps en un mercat típic de poble i/o ciutat.

LA BIRRETA consisteix en un mòdul amb diversitat de disposicions fent d’aquest concepte el tret característic principal i així poder adaptar-se a les necessitats de l’emplaçament i a l’activitat de moviment. A més, l’ús de material reciclat fa possible l’extensió del coneixement i així conscienciar la societat que és una de les millors maneres per conservar el planeta.

Google Maps