EXPUM!

Expum! és creat entre el joc de les paraules EXPandir i voLUM, referents a la definició visual del nostre projecte. Defensem el KM0; materials sostenibles, món rural, proximitat, artesania i calidesa.

Hem volgut potenciar la seva funcionalitat que es destaca per la rapidesa en el muntatge i desmuntatge de la parada, facilitant així la feina i el temps als paradistes, sent una parada que va de la botiga al carrer gràcies a les mesures adaptables que disposa. Així doncs, el disseny es caracteritza pel fàcil transport, potenciat per la lleugeresa dels seus materials i a què és un artefacte mòbil.

També destaca per la seva flexibilitat modular per exposar el producte, el qual pot ser molt variat, sent una parada versàtil. Alhora que disposa de dos espais d’emmagatzematge.

Tot i això ens hem basat en el producte ceràmic agafant influència de l’Obrador de Ceràmica de Guissona, amb la col·laboració de l’artista local Julia Sangés Caum.

Potenciem la Interacció social trencant la barrera del client-venedor, eliminant el típic taulell, fent de la parada un lloc obert i expositiu.

En definitiva, volem trencar l’estereotip de la típica parada del mercat, sent una parada innovadora i sostenible, fomentant el caràcter social d’un mercat.

Google Maps