VI-LINK

Al cor de Catalunya, entre els magnífics paisatges de la comarca d’Osona, hi trobem Folgueroles. Un poble carregat d’història i tradició. El paisatge natural que envolta Folgueroles és perfecte per fer activitats a l’aire lliure, oferint als visitants la possibilitat de gaudir de la natura en un entorn tranquil i bell.

Folgueroles, és conegut també per la seva tradició a l’artesania del vímet, una tècnica de teixit de fibres vegetals. El vímet es fa servir per crear una gran varietat d’objectes com: cistells,cadires, taules, tamborets i estructures arquitectòniques.

La nova parada del poble és una estructura moderna i funcional que combina materials naturals, locals i tecnologia sostenible. Ens trobem amb cinc suports d’acer galvanitzat que donen la forma principal de la parada. Les parets de vímet natural donen un toc orgànic i integrat amb l’entorn, mentre que els suports d’acer galvanitzat proporcionen resistència i durabilitat. Un dels laterals de vidre laminat serveix com a espai per mostrar els horaris dels autobusos, afegint una funcionalitat essencial a la parada.

A l’interior de la parada, hi ha diversos elements per millorar la comoditat dels usuaris. Hi ha un banc amb respatller i un altre sense respatller, així com una barana per penedir-se. A la part posterior de la parada, s’hi troba un modern aparcament bicicletes que segueix l’estètica i funcionalitat de la parada, afegint una opció de transport alternativa per als usuaris.

La nova parada de bus de Folgueroles és més que un lloc de trànsit; és un símbol de la força de la comunitat i el seu compromís amb un futur sostenible. Enmig dels paisatges idíl·lics de la comarca d’Osona, Folgueroles continua sent un lloc on la tradició i la modernitat es troben en perfecta harmonia.

Google Maps