T-trencadís

T-Trencadís sorgeix amb la intenció de fomentar l’ús del transport públic a Barcelona, especialment l’ús dels autobusos de la ciutat.
La nostra proposta consisteix a crear uns refugis que es converteixin en una nova icona de la ciutat i que ajudin els usuaris a tenir una millor comprensió de les línies que passen per aquella parada, incentivant-los a visitar aquests refugis com si fossin atraccions turístiques. A més, donem als turistes la possibilitat d’explorar les diferents parades per descobrir aquests refugis.
T-Trencadís es basa en tres conceptes: les formes orgàniques representatives presents a l’arquitectura de Barcelona, la necessitat d’incrementar la sostenibilitat de la ciutat i els estímuls que aquesta transmet i la caracteritzen. Per tant, el nostre punt de partida és la ciutat de Barcelona, i en concret establim el nostre refugi a la parada de Pg. de Gràcia – Casp, amb l’ID de parada 561.
Els refugis estan dissenyats per ser més que simples punts d’espera per als usuaris del transport públic; també busquen adaptar-se a les seves necessitats, proporcionant-los la màxima comoditat i fomentant les interaccions i converses entre ells a través de la distribució espaial.
Els nostres refugis estan equipats amb fonts d’energia sostenible. A la part superior de les estructures, trobem panells solars amb una inclinació de 30° per captar al màxim l’energia solar i contribuir a la sostenibilitat de la ciutat.

Google Maps