ETMEPSEA

Fem fora l’expressió de “matar el temps”, transformem-ho en un moment productiu del teu dia. Sovint, el temps mentre esperem el bus sol ser un desaprofitament, i és encara pitjor quan triga més del que ens agradaria. Què passaria si volguessin aprofitar aquest temps? Aquest és el nostre objectiu.

La marquesina que proposem està basada en la incorporació de les noves tecnologies i l’aprofitament del temps durant l’espera. Donar a entendre que el temps mai es perd, sempre és aprofitable. Volem que sigui una zona d’oci i entreteniment dedicada a satisfer les necessitats dels usuaris que esperen el següent autobús. Aprofitem les llargues esperes per activitats com la lectura i les interaccions entre veïns i turistes.
Incorporem l’espai a la natura del voltant i l’ús de materials innovadors i sostenibles per donar una imatge d’harmonia i unificació, la forma corba per millorar la visibilitat i la socialització dels usuaris i l’espai central com a punt de separació dels espais i visualització d’arribades. Afegim cartells amb braille a l’exterior de la parada i senyalitzacions auditives quan s’apropa un bus. Donem importància a la confortabilitat i la proximitat dels usuaris de totes les edats i situacions a l’espai i entre ells, creant un espai inclusiu i polivalent.

Donem especial rellevància a l’autosuficiència de la marquesina creada a partir de plaques solars ubicades al nostre sostre, creant un espai que no necessita la instal·lació de cablejat de la xarxa elèctrica ni més despesa que el del manteniment a l’ajuntament. A més aprofitem l’espai central per formar una iniciativa sostenible d’intercanvi de llibres ubicat a uns prestatges a l’estança central, sota el panell d’arribades. La gent podrà deixar-ne llibres o agafar-ne per donar-los una segona vida, tant per llegir durant l’espera com per portar-se’ls.

Google Maps