ECOSFERA

La nostra proposta sorgeix d’una reflexió sobre la relació entre l’ésser humà i el medi ambient, especialment pel que fa a la convivència en l’espai públic. Inspirats per la necessitat de crear un entorn inclusiu i sostenible, ens hem embarcat en un projecte innovador que redefineix els límits entre la natura i el construït en el context urbà.

Situada al cor de la ciutat de Badalona, la parada d’autobús de la Plaça de l’Alcalde Xifré, 6, es converteix en un punt on convergeixen diverses línies de transport públic. La seva posició estratègica en una intersecció transitada per residents, turistes, treballadors i estudiants la converteix en l’escenari perfecte per implementar la nostra visió d’un espai públic més inclusiu i ecològic.

Amb Ecoesfera hem desenvolupat un enfocament que busca transformar la parada d’autobús en un ecosistema urbà en si mateix. Hem dissenyat peces de mobiliari amb formes orgàniques que no només serveixen als humans, sinó que també proporcionen un espai acollidor i funcional per als altres éssers vius. Utilitzant materials biocompatibles i textures bio colonitzable, la nostra parada d’autobús es converteix en un oasi de vida vegetal enmig del medi urbà.

Amb aquest projecte busquem inspirar noves formes de pensar i dissenyar espais públics que siguin inclusius, sostenibles i en harmonia amb el món natural.

Pressupost: 20.000 €

Google Maps