PRESENTACIÓ I BASES

DESCARREGA’T LES BASES I PARTICIPA!

XXV PREMIS HABITÀCOLA. PRESENTACIÓ

Els PREMIS HABITÀCOLA, impulsats per Arquinfad, van ser creats el 1987 amb la finalitat de promoure la reflexió dels nous marcs teòrics en els àmbits del disseny i de l’arquitectura, i debatre, conjuntament amb les escoles, solucions i punts de vista innovadors en relació amb els diferents temes d’interès social proposats en cada convocatòria.

Els PREMIS HABITÀCOLA són un concurs adreçat a estudiants que té com a objectiu difondre la importància de la creativitat, el compromís social i la professionalitat entre les empreses, els organismes i la població en general, donant suport i promovent noves iniciatives, nous plantejaments i nous talents emergents.

La temàtica escollida per a aquests premis sempre ha tractat aspectes rellevants per a la societat i ha abordat problemàtiques sense resoldre i actuals.

Amb l’impuls d’aquests premis, Arquinfad vol ajudar els estudiants a introduir-se i donar-se a conèixer en el món professional i de l’empresa, ja que ells seran els professionals del futur.

 

 TEMA

On es reuneix el consell d’administració de Monsanto? Són còmodes les cadires on seuen els assistents a les reunions del grup Bilderberg? Té finestres la sala del consell d’administració del Deutsche Bundesbank? En altres paraules, on es prenen les grans decisions de les corporacions i institucions que marquen la direcció del món? Com haurien de ser els llocs on uns pocs prenen decisions que afecten a molts? Pot el disseny d’aquests espais influir en les decisions que s’hi prenen?

PODER!, els XXV PREMIS HABITÀCOLA, proposen als participants el disseny global de l’espai on el poder pren decisions. El lloc on es reuneix el consell d’administració d’una gran empresa o l’organ directiu d’una gran institució. Un lloc on persones amb una gran concentració de poder prenen decisions que afecten la resta de les persones del món.