PROYECTO EBE

El concepte que segueix és la desconstrucció de la naturalesa, creant un espai de contrast entre l’artificial i el natural.
El disseny es basa en la creació de mòduls ajardinats, en els que es pot conversar i llegir en grup o de forma individual. S’aconsegueix la complexitat d’una forma geomètrica, lineal i organitzada, mostrada d’una manera aleatòria i sense un ordre fix.

Destaca el contrast del color dels materials: un blanc tan pur que no es troba en la naturalesa de l’entorn, combinat amb el verd gespa, que aporta la tonalitat que representa la vegetació.
Les diferents plataformes conviden el visitant a recórrer l’espai i gaudir tant de l’entorn natural com de la intervenció i del seu vincle. Un recorregut de vivència que no posa límits amb el paisatge natural que ens envolta.

Aquest espai, transmet pau, tranquil·litat i serenitat, però alhora, en ser una geometria desconstructiva, reflecteix moviment i tensió, com si es tractés d’un caos ordenat, alliberat de les regles i els paradigmes de l’arquitectura tradicional; ens recorda a la naturalesa gràcies a la imperfecció de les seves formes, sent un element que sembla haver brotat, sense simetria, com una muntanya o una roca.

Google Maps