Colorful ride

L’Eix central té arbres a cada costat que proporcionen una ombra molt agradable en els extrems de l’eix, deixant la part central solejada. El paviment del tram es un formigó gris i monòton, sense relleu, perfecte per projectar sobre ell.Aprofitat el meravellós sol de Barcelona, tindrem la llum idònia per omplir el terra de colors mitjançant la utilització de materials acolorits i transparents com el vidre.

L’Intenció d’omplir el tram de colors, es per transmetre un missatge de ciutat cosmopolita i multicultural, com es Barcelona, on hi ha tantes persones com colors diferents.

Les pèrgoles no taparan completament el cel, hi haurà espais foradats i espais amb vidre i plaques solars en vidres que ens aporten transparència a la vegada que recull energia solar per la il·luminació i recàrrega de dispositius mitjançant ports USB que hi ha als bancs. Els materials serán reciclats i reutilitzats donant-lis un nou ús, una segona vida amb l’objectiu de conscienciar als ciutadans de la importància del reciclatge i les energies renovables.

Autoría:  

Laura Abad, Henrietta Gockesch

Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa

Profesor:

Rubén Páez

Google Maps