11.6: Cerimònia lliurament Premis FAD i Premis Habitàcola 2024

Dia: 11 de juny de 2024 a les 18.00h. 

Lloc: Disseny Hub Barcelona. Plaça de les Glòries, 37-38. Barcelona

 

Els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme culminen cada any en una gran cerimònia de lliurament, un punt de trobada anual on els arquitectes més consagrats d’Espanya i Portugal es barregen amb els nous talents i on els estudiants d’arquitectura participants als Premis Habitàcola es poden relacionar amb els seus referents.

Durant la cerimònia es donaran a conèixer els guanyadors de la 66a edició dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, la 19a edició dels Premis FAD de Pensament i Crítica, la 11a edició dels Premis FAD Internacionals i la 36a edició dels Premis Habitàcola per a estudiants.

ARQUIN-FAD, l’Associació Interdisciplinària del Disseny de l’Espai del FAD, impulsora d’aquests guardons, va tancar la convocatòria amb un total de 415 obres presentades a concurs en les diferents premis FAD i 64 projectes als Premis Habitàcola.

Aquest any els jurats que han valorat les obres han estat formats per reconeguts professionals del sector i presidits per Beth Galí, Javier Fernández Contreras, Jordi Badia i Daria de Seta.

Aquests guardons són els més longeus d’Europa en el sector i un dels més prestigiosos de la península Ibèrica. Es van instituir l’any 1958 amb l’objectiu d’impulsar les corrents d’avantguarda i reconèixer la qualitat en els nous camins i investigacions obertes respecte als llenguatges tradicionals.

Aquesta acte forma part del  programa de les Setmanes d’Arquitectura 2024 que tindrà lloc del 14 de maig al 28 de juny, organitzades per l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van de Rohe i amb cinc socis estratègics:  el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya48h Open House Barcelona,  Construmat  el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona i ARQUIN-FAD.

(Més informació properament).

Format: presencial amb invitació
Accés: amb registre previ (properament)