Vora

El disseny d’aquest espai per la connectivitat i l’espera està basat en una constant recerca de formes experimental, tractant d’aconseguir una proposta que no només encaixi en els carrers de Barcelona, sinó que potencií la seva peculiaritat arquitectònica. La forma s’ha explorat constantment sota els paràmetres del modernisme, rememorant corbes, arc i catenàries preses del propi Antoni Gaudí, màxim representant del modernisme en Espanya.

En el disseny s’endevinen escletxes de les escarpades costes de Girona i l’imponent massís de Montserrat, els quals inspiren la materialitat de la proposta, que combina tons ataronjats de l’acer corrugat, tosques roques apilades en els suports i lleugeres làmines de policarbonat il·luminades que recorden a les onades trencant a la vora del mar.

Per augmentar les possibilitats de l’espai, es dissenyen peces de mobiliari urbà de gran versatilitat i senzillesa, consistents en prismes quadrangulars, les dimensions dels quals varien per tal d’oferir tants serveis com els usuaris desitgin o siguin capaços d’imaginar.

Tot això s’unifica sota un criteri de avantguarda, tractant d’aportar una mirada actual a un estil de disseny i una ciutat atemporals.

Google Maps