#territorialització @mimmov137

Els espais comuns d’un edifici plurifamiliar de 18 habitatges, corresponen aproximadament al 13% del total de la superficie de l’edifici, un espai intermig i desaprofitat. Quants metres quadrats desaprofitats hi han a les nostres ciutats?

La proposta de MIMMOV137, neix de la idea de calidesa, confort i proximitat a l’habitatge que ens provoca l’estora de benvinguda de les nostres llars. Un element elemental amb connotacions rellevants. La convicció que els paviments són capaços de provocar sensacions i sentiments és la que ens fa estirar l’estora de les entrades dels habitatges des de la coberta fins al carrer. Provocant activitats i relacions socials entre una comunitat moltes vegades desconeguda.

Proposem un llenguatge de paviments on s’indiquen indirectament en la seva essència la possibilitat d’activitats i usos a realitzar en ells, implícits en la seva naturalesa; orgànics, plàstics, petris, i també segons la seva textura i característiques; tous, durs, càlids, freds, llisos, irregulars,… Suports canviants segons la ubicació dins la totalitat de l’edifici, adaptables a les necessitats i característiques de cada bloc i col·lectiu.

És a dir, una territorialització dels espais delimitats pels canvis de paviment, on la participació i col·laboració dels habitants són factors imprescindibles per crear atmosferes dignes dels usos així com el propi material que els permet; llibreries, filmoteques, taller d’eines,… una llista sense fi oberta a la nostra imaginació.

Espai exposicions, Mini golf, Escombraries, Zona wifi, Tobogan, Sala reunions i estudi, Sala projeccion,

Hort Urbà, Tallers per a avis, Rocodrom, Zona assajos, Videojocs, Gimnàs, Zona de lectura, Biblioteca,

Parc infantil, Espai de picnic, Picadero, Bugaderia

Google placemark

google.com/maps/d/viewer?mid=zmbrxuwtt0_4.kGKBDon35B-A

Alumnes:Carolina Arias, Montse Cortes, Edgar Ferré

Escola d’Art i Disseny de la Diputacio de Tarragona a Reus

Tutors: Nacho ALvarez i Juanjo Ucha

llicencia

archive.org/details/HabitacolaMimmov

Google Maps