Entre Líneas

PREMI DPR-BARCELONA

Es tracta d’un projecte d’arquitectura efímera per als XXX Premis Habitácola, en el qual es promou la lectura en espais públics. Hem situat el nostre projecte en Pinedo (València), pretenent oferir una solució satisfactòria per als usuaris i el seu entorn.

La idea sorgeix a partir d’un llibre. D’aquest traiem el principal, que són les pàgines. A poc a poc anem distorsionant el dibuix que creen les pàgines, obrint la figura i aportant-los un toc de color potent, fresc i cridaner per crear els elements principals.

Les estructures emmarquen la ubicació elegida i a més amb la visual directa al mar. Dins d’aquestes trobem uns bancs que condicionen els espais, en els quals podem col·locar elements com a coixins per donar més comoditat als usuaris. No només s’ofereixen seients on poder gaudir de la lectura, sinó que a més es poden generar ambients amb les pantalles led incorporades en les estructures: jocs de llums, il·luminar, reproduir pel·lícules, textos… donant més servei al públic.

Tenim un magatzem que no interromp visualment la localització tan pròxima al mar, servint per emmagatzemar els coixins i els elements electrònics com per exemple els altaveus vinculats a les pantalles.

Autors: Alejandro Arnau Roa, Alba Martí Sanfeliu, Jorge Ferrer Berrocal

EASD Escola d’Art i Superior de Disseny de València

Professor: Sergio Ferrero Gil

 

Google Maps