MEANWHILE

Meanwhile analitza el context urbà i recull la idea d’activar temporalment un espai privat inutilitzat, convertint-lo en la nova parada del bibliobús per a la gent de Sant Martí Sarroca, la qual s’utilitza com a espai de lectura durant les hores del bibliobús i també utilitzable la resta dels dies per a xerrades, tallers i lloc de trobada.

El projecte interactua amb les empreses de la zona, utilitzant materials Km0. Aquest es basa en una estructura modular fixa amb arcs a diferents altures que formen un descens; a sobre d’aquesta una lona a base de triangles, que proporciona ombra i protecció en cas de mal temps, desmuntable el dia que el solar privat vagi a ser utilitzat. La proposta incorpora unes solucions tècniques i constructives del sistema modular que permetrà que aquest espai pugui ser traslladat i executat en un altre lloc. La ubicació escollida ja consta de pavimentació, il·luminació i armari d’instal·lacions.

L’espai incorpora nous dispositius tecnològics com són les taules tàctils, que incentiva l’ús del llibre digital, activant el moment de lectura per als nens. A més, el projecte incorpora mobiliari apte per a la lectura com són els puffs i les cadires, aquests permetran també promocionar la lectura en esdeveniments col·lectius. També proposem un disseny de compartiment sota el terra, per guardar el mobiliari al final de cada jornada.

Google Maps