La mar de llibres

El lema és ‘La mar de llibres’ a causa de la situació geogràfica en la qual es troba la parada de bibliobús. És un espai on mentre llegeixes pots gaudir de les vistes de la platja de Pinedo i on aquest mòdul amb les seves ones es fusiona amb les onades del mar.

El mòdul amb forma d’ona està format per cinc costelles de 75 cm d’ample i entre elles una separació de 30 cm. Té unes dimensions de 4.95m d’ample, 15.2m de llarg i una altura de 3.5m.

Les costelles són de Krion® traslluït que generen ombres a causa de la separació que existeix entre elles, creant moviment, per les diferents ones que tenen.
El seu espai interior s’ha desenvolupat per poder aprofitar les costelles com a seients per a la lectura. La base que les uneix, serveix tant de seient com d’emmagatzematge per a bancs que podran ser utilitzats quan l’activitat el requereixi.
A la part superior de les costelles, s’han instal·lat tires Led a l’interior de les plaques de Krion® produint així la llum necessària en les hores de menys llum.

El bibliobús portarà al seu interior un projector, el qual en arribar a la parada, es col·locarà a l’interior del mòdul per poder projectar imatges, pel·lícules o qualsevol cosa que requereixi l’activitat a realitzar. També s’oferirà l’opció de poder llegir en altres idiomes gràcies a les tablets les quals a més, donant l’oportunitat de valorar i opinar sobre les lectures realitzades.

Google Maps