CAMIGROC

Projecte d’un espai d’oci i de lectura a l’exterior amb parada de bus on estaciona bibliobús a la plaça Assut situada a la població d’Agres província d’Alacant, en plena muntanya Mariola.
La parada es munta la temporada primavera-estiu degut a la climatologia del poble que és molt freda i dura durant l’hivern, amb nevades tots els anys ja que es troba en una altitud de 722m.
El seu ús és cultural i social, funciona com a parada de bus i per a esdeveniments col·lectius.
La intenció és que joves i grans, puguin gaudir de la natura i del paratge, asseient-se de diferents maneres, en el mobiliari dissenyat de color groc, contrastant amb la natura d’una forma cridanera.
Les seves formes són geomètriques simulant la topografia de les muntanyes.
El material utilitzat per als seients allargats és de plàstic dur groc i la resta de mobiliari polietilè alta densitat revestit de lona plastificada color groc.
A un costat de la plaça se situa un gran element quadrat on poder seure o tombar de forma col·lectiva grupal, fomentant la comunicació.
A la part alta de la plataforma se situen els seients allargats on poder seure més individualment, com les butaques individuals col·locats en el perímetre de la plaça.
On es troba l’antic safareig d’Agres amb vistes al riu, se li ha donat un ús afegint més butaques individuals.
Per endinsar-se en l’espai has de seguir el sender, camí marcat al terra de color groc de pintura luminescent, que a la nit il·lumina el recorregut i la parada del bus.
A sobre els para-sols també porten incorporats uns focus LED que il·luminen la zona dels seients. La llum que s’emeten sobre els para-sols serveix de reclam per a la gent del poble.

Google Maps