SERPÈNTICA

PROJECTE DISSENYAT AL PATI DE L’ESCOLA (PRIMÀRIA) MIGUEL HERNÁNDEZ, ALCOI, ALACANT(VALÈNCIA)
Parc que simula un espai natural com la selva, una serp envolta i recorre els dos patis formant un cercle tancat representant el cicle de la vida, esta continuïtat comunica els dos patis menuts i grans. Es una estructura metàl·lica articulada, recoberta per una tela elàstica estampada amb pell de serp.
Els colors brillants estimulen la captació visual dels xiquets/es, predominant verds i blaus, colors atractius que podem contemplar a la vegetació i animals.
Hi ha una Combinació variada de jocs com son els llits elàstics amb para-sols en forma cilíndrica de diferents mides, per jugar en grup o individual, cordes d’escalada i tubs a les parets tenen la intenció de estimular la motricitat dels xiquets/es incentivant una vida activa, fent esport de manera divertida.
Els llits elàstics, la cinta de serp i els tubs també poden ser llocs de descans i reunió tant en grup, fomentar la socialització o individual.
Disseny que desperta la imaginació i creativitat dels xiquets/es, creant una atmosfera única i original.
Es com caminar per un bosc fantàstic per la multiplicitat i la disposició aleatòria dels elements. Els colors i la varietat de formes i tamanys del mobiliari, semblen arbres i pedres.
LA INTENCIÓ ES APRENDRE VALORS D’INTEGRACIÓ, SOCIALITZACIÓ I RESPECTE, MITJANÇANT ELS JOCS, ENVOLTATS D’UN ESPAI LÚDIC I CREATIU.

Autor: Montse López Martínez

Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi

Professora: Carmina Vicens Molina

Google Maps