O-LEÉ

Partim de la creació d’un espai totalment obert, una armadura que ens permet crear l’espai interior adequant-se a les nostres necessitats. Concepte: espai obert i modular+ protecció solar+ projecció multimedia+ reutilitzable i respectuós amb el medi ambient.

Està pensada per ser utilitzada tot l’any. Els diumenge entre les 11 i 13h arriba el bibliobús per oferir els seus mitjans a aquest gran espai. Entre setmana, en estar ubicat al costat de l’escola, serà utilitzat per realitzar tallers per als alumnes a la tarda. També pot ser utilitzat de nit gràcies a la seva gran il·luminació ambiental i la possibilitat de projecció multimèdia sobre els seus panells. Aquests panells també permeten el seu ús a l’estiu ja que actuen com a elements de protecció solar per als vianants.

Aquesta armadura està creada per bastides de la marca Layher, les quals poden ser novament reutilitzats a qualsevol obra de la població i són de fàcil muntatge i pes lleuger. Per als espais interiors utilitzem els mateixos elements de la bastida, els prestatges metàl·lics, però folrats de fusta de pi, típica de la zona. Dins juguem amb diferents altures per a crear diferents recorreguts que serveixin d’invitació a ser recorregudes pels nens.

Autors: María Antonia Núñez González, Paula Lorente, Candela Monteagudo Torres

EASD Escola d’Art i Superior de Disseny de València

Professor: Sergio Ferrero Gil

Google Maps