CUBOX, una solució d’emergència

Aquest projecte és una solució d’emergència, que parteix de la reflexió sobre la utilització de l’espai i les activitats que es poden desenvolupar en un pati escolar.

Hem pensat un producte que pugui oferir variació de recursos en la seva utilització i fomentar la creativitat als nens de l’escola a l’hora del pati.
S’ha pensat en el disseny d’una caixa, on en l’interior conté una varietat de cubs de diferents mides i que poden ser utilitzats de diverses maneres.
Aquesta proposta vol presentar una solució per els diferents problemes que es troben al pati i, partint d’un sol element simple i geomètric, podem obtenir diferents eines per a solucionar aquestes mancances.
La proposta és un producte flexible i transformable, d’un material que aguanti l’ús extrem i les condicions climàtiques, per poder-li donar la màxima utilitat.
La forma que es proposa és un cub apilable i versàtil.
A partir d’aquesta figura geomètrica anirem adaptant les diferents mides d’aquest cub segons l’activitat que es vulgui desenvolupar per part dels alumnes. Les activitats podran ser dirigides per els professors o bé lliures.
Apta per a qualsevol activitat d’àmbit pedagògic, activitats de psicomotricitat i activitats de aprenentatge de valors.

Autors: Anaïs Martín García, Victor Valls, Amanda Pueyo

Escola d’Art i Superior de Disseny Deià, Barcelona

Professora: Laia Guardiola Raventós

Google Maps