UIJU

En aquesta nova edició “El pati de l’escola” dels premis Habitacola s’ha plantejat crear una nova idea dels patis d’escola, on l’objectiu és la integració social, la igualtat de gènere, augmentar la creativitat i explorar els sentits i el descobriment de crear nous mons.
En el nostre projecte ens destinem als esbarjos amb nens de 6 a 12 anys, en els quals ens centrem en intentar recuperar valors del passat, on els nens jugaven fent ús dels sentits i buscant crear noves coses. Per a això, recorrem a l’arquitectura com a construcció on amb un sol element fix i diversos mòbils es poden realitzar diferents formes amb diferents funcions.
El concepte de la realització d’un nou pati consistiria a jugar amb l’arquitectura, per a això creem uns calaixos fixos que s’adapten segons el pati amb unes dimensions idònies per poder jugar al seu interior, a més, les peces que estan al seu interior s’utilitzaran per crear les noves estructures fent ús de nusos amb la funció d’unir les barres amb els panells que estan compostos de tres colors, de fusta com a element natural, un blanc que transmet tranquil·litat i un verd estimulant.
En aquest tipus de projecte es busca el treball en equip, compartir, millorar la visió espacial, millor la psicomotricitat, l’ajuda al desenvolupament social i fomentar el joc entre nens/es de diferents edats.

Google Maps