Per amor a l’art

En aquesta edició d’Habitàcola es planteja la reflexió dels dissenys dels patis de les escoles, on s’hi produeixen conflictes latents i on hi ha una manca d’equitat de gènere. Moltes escoles segueixen encara, un model militar, sense permetre la creació d’espai de joc lliure i on la pista esportiva es monopolitza.

S’ha demanat a nens i nenes com seria el pati dels seus somnis i s’han analitzat diferents patis escolars. Les conclusions van portar a observar la falta d’activitats artístiques que es duen a terme en els centres educatius de Catalunya. Per això, la solució que es va optar va ser donar vida a l’art per tal d’aconseguir espais socials on jugar i aprendre.

Per amor a l’art, és un espai social on jugar i aprendre al mateix temps, on s’hi fomenta el
descobriment, la creació i la imaginació. Busca mantenir viva la flama de l ‘interès cultural i crear una xarxa artística entre totes les escoles catalanes a partir d’unes instal•lacions fetes de materials reciclats i zones verdes. És un espai destinat a tots els ciutadans i a la seva participació, que ajuda, sobretot, a promoure l’art i crea consciència de la seva importància en l’aprenentatge dels nens i les nenes.

Per amor a l’art, ESCOLA GALILEO GALILEI

Google Maps