HABITACOLA2016_KIT-TERRAT

KIT-TERRAT neix com a solució a una problema: terrats en desús. Superfícies buides, sense vida… una realitat impensable en una Barcelona on cada racó de peu de terra s’omple de gent i de vida, però ens oblidem de mirar amunt. Si hi parem atenció, ens trobem amb milers de metres quadrats enlairats per sobre de Barcelona que han caigut en el oblit. Espais veïnals, siguin més petits o més grans…els quals tots han de poder tornar a la vida i possibilitar que els veïns gaudeixin de l’edifici des del peu fins al cap d’aquest.
Des del nostre punt de vista, els terrats s’haurien de convertir en espais versàtils plens d’activitat on els usuaris de cada un dels edificis pugin pujar a realitzar diferents activitats. Per a fer possible això es presenta el KIT-TERRAT, que es tracta d’un “Kit” de geometria cúbica, amb multitud de funcions per gaudir en col•lectiu o individualment. Aquest cub inspirat en la navalla suïssa es desplega i es transforma oferint diverses funcionalitats: taula, cadira, emmagatzematge dels jocs i llibres per compartir, para-sol, hamaca, etc. Aquest també disposa de Wifi i connexió elèctrica mitjançant plaques solars per a que els veïns puguin gaudir de la tecnologia en l’espai obert del terrat. El KIT s’adapta a qualsevol espai amb unes dimensions de 1,5×1,5×2,2m, aconseguint així una proposta apta per a qualsevol coberta plana.
Cada comunitat pot disposar del seu KIT-TERRAT, podent elegir cada una de les seves funcionalitats. D’aquesta manera tot el veïnat pot pujar al terrat a jugar a cartes, a ballar amb la música de la ràdio, a connectar-te a Internet mentre el sol t’abriga, gaudir d’un àpat a l’aire lliure, llegir i enlairar-te dins d’una història i tot allò que ells vulguin.. amb el seu KIT comunitari.
KIT-TERRAT, per un terrat en vida. Puja i gaudeix-lo en comunitat!!

 

Google Maps