Cúpula de Cine

UNA CUPULA DE CINE és un projecte que reflexiona sobre l’ús social dels terrats des de l’antiguitat fins a l’actualitat.
L’objectiu és tornar a reactivar aquests terrats, creant un espai actiu i funcional on es pugui desconnectar de la rutina, socialitzar-se i relaxar-se. Amb aquest propòsit s’ha dissenyat un cinema a la fresca.
Es planteja una cúpula amb tot el mobiliari i accessoris necessaris. Consta d’una pantalla de projecció, un projector, una graderia i dos armaris d’emmagatzematge. Es tracta d’un cos tancat que al obrir-se es despleguen els elements a partir de rails metàl·lics (gradaires) i rodes (mobiliari), creant un espai lúdic a l’aire lliure. La cúpula també ofereix la possibilitat de muntar un escenari per a la realització de concerts, monòlegs… Un cop finalitzat el seu ús es guarda tot a l’interior, quedant protegit dels condicionants meteorològics.
La capacitat de les graderies és de deu a dotze persones, i la de l’escenari és d’una a tres.
La cúpula i tots els mobles estaran construïts amb fusta de pi pintada de blanc i decapada, per donar-li un aire vintage. Els armaris serviran d’emmagatzematge per al material audiovisual i musical, així com tots aquells accessoris pels esdeveniments (snaks, copes, glaçonera… mantes…).
Un espai innovador i creatiu, dissenyat per compartir una experiència amb els usuaris del barri recuperant l’activitat dels terrats urbans.

Google Maps