COLOR DEGRADATION

COLOR DEGRADATION és un projecte que torna a donar vida als patis de les escoles.
En concret a l’escola Miguel Hernández a Alcoi, Alacant.
El seu objectiu és connectar el procés del canvi del color amb l’experiència de joc dels nens.
Potenciant la forma geomètrica i abstracta del cercle com a aprenentatge.
Es proposa una intervenció en els dos patis que proporciona l’escola, el primer pati en el nivell superior va ser dissenyat per a infantil amb les edats entre 2 a 6 anys, des de la mateixa entrada contemplem l’efecte de profunditat produït per la forma circular que es va reduint a mesura que ens movem, dóna continuïtat a tot l’espai, guiant-nos a descobrir com es va produint el canvi del color integrat en els cercles, al terra i al mobiliari.
La integració total dels dos patis ha estat el disseny d’una malla que continua expandint el color en tot l’espai.
Seguidament en el nivell inferior trobem el pati de primària de 6 a 12 anys en ell potenciem el concepte de l’espai obert on contínua expandint-se el paradigma del projecte, la continuïtat del color inunda cada estança.
Ens trobem davant de perforacions que continuen accentuant el concepte del cercle com a forma geomètrica per excel·lència.
Per al seu aprenentatge s’han creat mòduls amb formes orgàniques que contenen les perforacions anteriorment comentades en les quals trobem diferents funcions, on es produeix una relació amb el conjunt dels nens i amb el medi.

Google Maps