Catacrack

La intenció d’aquest disseny és generar una parada ambulant sostenible, on es fonamenta els valors de l’espai, els materials escollits i sobretot l’ergonomia pel padarista.

Els conceptes que s’han volgut transmetre són: km0, essència, sostenibilitat, i producte d’alta qualitat.

El disseny de la parada està pensat perquè el paradista pugui muntar i desmuntar en un temps rècord, amb l’ajuda dels materials de poca densitat i el seu desenvolupament del muntatge. Hem dissenyat l’estructura pensant en com transmetre la proximitat al client, de manera que hem optat per la forma d’una casa ja que així la gent es pot sentir més propera al producte i tanmateix al paradista.

L’estructura de la parada s’ha construït per donar aquest canvi de perspectiva de que una parada no ha de ser només d’un material concret com l’acer, sinó que ha de tenir un atractiu i un rerefons. I en aquest cas hem promogut la sostenibilitat utilitzant la fusta de castanyer.

Els productes que es venen són les ametlles, les avellanes, les nous i les castanyes i la manera de donar el producte al client també són materials sostenibles, pensant sempre en el medi ambient, des de la paperina i bossa kraft fins als preus que estan fets amb paper de llavors que es poden plantar i poden donar una segona vida. També s’ha utilitzat tinta ecològica per tot el merchandising de receptes i targetes de visita a través de l’estamping.

En conclusió, la parada vol donar un canvi i una renovació, a més d’un impacte social i mediambiental pel que fa als dissenys de les parades ambulants actuals.

Google Maps