artbox

L’objectiu principal del projecte és donar un aire diferent al que tots coneixem com parada ambulant. Les característiques que té que complir aquesta parada són tres: funcionalitat, forma i construcció.

ART BOX, es situarà en una plaça de grans dimensions, nosaltres proposem el Pla de la Seu, vora la catedral de Barcelona.
La nostra parada ambulant està pensada per comercialitzar material relacionat amb l’art i la pintura. Fer servir com a element constructiu una caixa tant geomètrica dinamitza la parada donat el producte que s’hi vol vendre; tot i comptar amb aquest objectiu, gràcies al material utilitzat en les caixes, a la seva sostenibilitat i la seva seguretat, es pot utilitzar per vendre qualsevol tipus de cosa, ja que sigui quin sigui el producte no altera l’estructura pensada principalment ni la forma d’emmagatzemar.
Un altre avantatge que trobem en el disseny es que no necessitem un lloc d’emmagatzematge, les pròpies caixes fan aquesta doble funció.
En els interiors d’aquests mòduls trobem en les arestes de la part superior i la part inferior unes tires fines de llum “LED”, així en el moment de manca de llum natural podem utilitzar la llum artificial i, a la vegada també, el producte adquireix més importància.
El disseny principal de la qual té una de les seves cares buida. La part oposada a la cara buida està tota perforada, d’aquesta manera deixem que la llum natural accedeixi dins d’aquesta caixa.
La intenció de fer una nova proposta és per poder solucionar tots els inconvenients que avui en dia podem trobar en les diferents parades ambulants, i proporcionar una comoditat en l’usuari tant físicament com visualment.

Google Maps