Exposició “El millor disseny de l’any”

Fins el 30 d’octubre podeu veure l’exposició “El millor disseny de l’any”.  L’exposició recull les obres finalistes i guanyadores dels principals premis organitzats per les associacions del FAD: els Premis Laus, els Premis ADI –que inclouen els reconeguts Delta, les Medalles ADI i els ADI Cultura–, els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, els Premis Habitàcola i els Premis ModaFAD. Més de 300 peces que representen els millors treballs de l’any en les diferents disciplines del disseny (arquitectura i interiorisme, disseny industrial, disseny gràfic i comunicació visual, imatge i moda…). Una exposició imprescindible per fer-se una visió general del disseny contemporani.

L’entrada dóna accès a la instal·lació «Assaig General. Menjar, emergència sostenible i disseny» que, a l’interior d’una cúpula geodèsica, preserva les traces i els element que van fer possible l’Assaig General: elements de comunicació, dispositius de transport, mobiliari, vaixella, vestuari, càpsules audiovisuals, dades resultants de l’avaluació, els resultats dels tallers i del workshop The Materials Farm, llistes, imatges i el vídeo del making off del projecte.

Del 7 de juny al 30 d’octubre de 2016
Disseny Hub Barcelona. Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
Horari: de dimarts a diumenge de 10:00 a 20:00 h. Dilluns tancat
Entrada individual: 3 euros
Entrada reduïda*: 2 euros
Entrada gratuïta: socis del FAD, grups d’alumnes acompanyats d’un professor d’escoles asociades al FAD i menors de 12 anys.

*(grups a partir de 10 persones, majors de 65 anys, estudiants, persones en atur, posseïdors de la tarjeta rosa, el carnet de família nombrosa o el carnet de família monoparental, visitants de les exposicions del Museu del Disseny que mostrin la seva entrada)