Cerimònia de lliurament Premis FAD 2019 i XXXI Premis Habitàcola

19 de juny de 2019 / Hora: 19h.

Disseny Hub Barcelona

Pl. de les Glòries 37-38 (Barcelona)

Un any més arriba la nit de l’arquitectura de Barcelona, la festa que congrega cada any un miler de professionals amb motiu de la cerimònia de lliurament dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme. Es tracta d’un esdeveniment on també hi tenen un protagonisme especial els estudiants, amb l’entrega dels Premis Habitàcola.

Els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme són els guardons més longeus i reconeguts a Espanya i Portugal en aquestes disciplines, celebrant enguany la 61 edició. Com cada any, es reconeixeran els millors projectes en les categories d’Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i paisatge i Intervencions efímeres, d’entre els projectes finalistes.

En aquest marc també es lliuren els Premis FAD Internacionals (6a edició) a projectes internacionals realitzats per estudis amb la seu principal a Espanya o Portugal, i els Premis FAD de Pensament i Crítica (14a edició) a publicacions sobre arquitectura. Per últim, també es farà entrega dels Premis Habitàcola (31a edició), dirigits a estudiants d’arquitectura i disseny que es presenten sota el lema «La parada ambulant» per fer una reflexió al voltant del mobiliari d’ús públic i comú.

Accés: gratuït amb inscripció prèvia. REGISTRE AQUÍ.

@ArquinFAD

#PremiosFAD #PremisFAD #FADawards
#Premishabitacola #habitacola

Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona i INCASÒL
Protectors: CAATEEB, Camões, COAC, Cosentino, Hager i Valentine
Patrocina: GIRA
Media partner: ON Diseño
Hi col·laboren: Cervezas Alhambra, Campari, Vinyes Domènech
Audiovisual content partner: Flop Work
Hotel Oficial: NH Collection

En el marc de la Barcelona Design Week’19