Tote, porta-ho amb tu

Per portar a terme el disseny de la parada ambulant, havíem de tenir en compte el compromís social, pensant en els paradistes, i en el temps que inverteixen en muntar i desmuntar les seves parades, i per tant, el temps de venta perdut.
A partir d’aquesta necessitat, vam extreure un seguit de paraules, que vam identificar com a conceptes, i que ens va portar després d’un llarg procés de treball, a la proposta final:

_MODULARITAT/FLEXIBILITAT
_EFÍMER
_ESPAI BOTIGA
_SOSTENIBLE

Vam decidir ubicar la parada al mercat de Vic, a la comarca d’Osona, té una localització cèntrica, concretament a la Plaça Major de la ciutat.

La nostra proposta s’allunya bastant de la idea de parada ambulant convencional, és a dir, proposem una manera diferent de vendre, creant un espai “Botiga”, per tal de facilitar al paradista la seva feina diària. Hem optat per un remolc modular, desplegable, àgil i fàcil de muntar i desmuntar, el qual necessita només la presència d’una persona i com a molt dues, per desplegar-lo, aproximadament tardarien menys de 5 minuts en obrir-la totalment.

La tipologia de mercat del projecte és la moda i la seva temàtica són les bosses (bosses grans, de cotó, etc.), entre altres complements que aniran variant segons l’època de l’any en la que es trobi el mercat.

Autors: Sara Molina Estragués, Marc Robles Calafell

ESDAP Catalunya Campus Vic

Professors: Mireia Baurier, Marcel·lí Gutierrez

Google Maps