________________________________________________________________________________

Premiats, Finalistes i Seleccionats PREMIS FAD 2019 Aquí

Es poden veure els vídeos d’algunes de les obres finalistes que formen part de l’exposició (entrar fitxa obra i clicar vídeo). 

__________________________________________________________________________________

19/6/2019 – 19h. Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38. 08018 Barcelona)

Cerimònia de lliurament Premis FAD 2019 i XXXI Premis Habitàcola

1W0A2493

Un any més arriba la nit de l’arquitectura de Barcelona, la festa que congrega cada any un miler de professionals amb motiu de la cerimònia de lliurament dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme. Es tracta d’un esdeveniment on també hi tenen un protagonisme especial els estudiants, amb l’entrega dels Premis Habitàcola.

Els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme són els guardons més longeus i reconeguts a Espanya i Portugal en aquestes disciplines, celebrant enguany la 61 edició. Com cada any, es reconeixeran els millors projectes en les categories d’Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i paisatge i Intervencions efímeres, d’entre els projectes finalistes.

En aquest marc també es lliuren els Premis FAD Internacionals (6a edició) a projectes internacionals realitzats per estudis amb la seu principal a Espanya o Portugal, i els Premis FAD de Pensament i Crítica (14a edició) a publicacions sobre arquitectura. Per últim, també es farà entrega dels Premis Habitàcola (31a edició), dirigits a estudiants d’arquitectura i disseny que es presenten sota el lema «La parada ambulant» per fer una reflexió al voltant del mobiliari d’ús públic i comú.

Accés: gratuït amb inscripció prèvia.  REGISTRE AQUÍ.

@ArquinFAD

#PremiosFAD #PremisFAD #FADawards
#Premishabitacola #habitacola

Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona, INCASÒL
Protectors: CAATEEB, Camões, COAC, Cosentino, Hager, Valentine
Patrocina: GIRA
Media partner: ON Diseño
Hi col·laboren:  Cervezas Alhambra, Campari, Vinyes Domènech
Audiovisual content partner: Flop Work
Hotel Oficial: NH Collection

 

En el marc de la Barcelona Design Week’19

______________________________________________________________________________________

18/6/2019 – 9 a 20.30h. Disseny Hub Barcelona. 

«Good design is…» Talks

Talks (GIF)

Què és el bon disseny i quin ha de ser el seu rol davant els actuals desafiaments de la humanitat? Aquesta jornada convida els professionals de les diferents disciplines vinculades al disseny a aprendre els uns dels altres sobre la seva forma d’afrontar els reptes del disseny avui, partint dels «10 principis del bon disseny» de Dieter Rams, que s’han demostrat atemporals i vàlids en qualsevol disciplina.

«Good design is…» Talks és un programa de conferències amb noms destacats com Feminist InternetLolo & SosakuChris LefteriLievore + Altherr Désile ParkApparatuLacolCurro ClaretHarquitectesTina GorjancZak GroupDeutsche & JapanerMaria ke Fisherman o Anne Lacaton. Aquesta última, presidenta dels Premis FAD  Internacionals 2019, serà l’encarregada de cloure la jornada, on hi haurà espais de debat moderats per José Luis de Vicente.

La conferència de la presidenta del jurat dels Premis FAD Internacionals, Anne Lacaton serà a les 19.30h.

Tota la informació aquí.

______________________________________________________________________________________

17/5/2019 fins el 1/9/2019. Disseny Hub Barcelona

Exposició “El millor disseny de l’any”

Web-agenda

Del 17 de maig a l’1 de setembre de 2019 es pot visitar l’exposició “El millor disseny de l’any”, mostra imprescindible per descobrir el millor del disseny, l’arquitectura, la moda i les arts en totes les seves expressions. Enguany, la mostra s’ha realitzat en col·laboració amb el Museu del Disseny i recull les obres finalistes i guanyadores que atorguen els premis organitzats per les associacions del FAD, els més longeus i reconeguts en les diferents disciplines del disseny: els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, els Premis ArtsFAD a la creació i artística, i els Premis MODA-FAD al disseny i la indústria de la moda, així com els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny.L’exposició està formada per més de quatre-centes obres i projectes, tant de professionals com d’estudiants, de les diferents disciplines del disseny.

Horari de l’exposició: Dimarts a diumenge de 10h a 20h

Disseny Hub Barcelona. Pl. de les Glòries 37-38. Barcelona

Entrada gratuïta

_____________________________________________________________________________________
Ja tenim els finalistes i seleccionats dels Premis FAD 2019. Es poden consultar AQUÍ.

______________________________________________________________________________________

El primer contacte del jurat dels Premis FAD 2019 format per Fuensanta Nieto(presidenta), Xavier Badia, Íñigo García Odiaga, Pilar Líbano, Sofia Machado Santos i Roger Subirà (vocals) amb les 494 obres presentades va tenir lloc els dies 22 i 23 de febrer a la seu del FAD, el Disseny Hub Barcelona.
El volum majoritari de treballs pertany a la categoria d’Arquitectura amb 200 obres, a continuació Interiorisme amb 173 obres, Intervencions Efímeres amb 80 i Ciutat i Paisatge amb 41 obres.

També es van reunir al Disseny Hub Barcelona, el jurat dels Premis FAD de Pensament i Crítica 2019 amb Roger Miralles (president), Maria Teresa Blanch i Ivan Blasi (vocals) per revisar les 81 obres presentades en aquesta convocatòria.

_______________________________________________________________________________________

616 obres presentades als Premis FAD 2019

Els Premis FAD 2019 van tancar aquesta convocatòria amb un total de 616 obres presentades, rècord de participació dels darrers anys, de les quals 494 corresponen als Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme (200 Arquitectura, 173 Interiorisme, 41 Ciutat i Paisatge i 80 Intervencions Efímeres), 81 als Premis FAD de Pensament i Crítica i 41 als Premis FAD Internacionals.

El jurat ja es reuneix…

Gràcies a tots els participants!

_______________________________________________________________________________________

L’ARQUIN-FAD convoca els Premis FAD 2019. Creats al 1958, es tracta dels guardons més longeus d’Europa en l’àmbit de l’arquitectura i l’interiorisme i un dels més prestigiosos de la península Ibèrica.

El període per a la proposta d’obres i presentació de material en aquesta convocatòria finalitzarà a les 12h. del dijous dia 31 de gener de 2019.

Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2019

 bases català / bases castellà / bases portuguès

Els Premis FAD arriben a la seva 61ª edició. Poden optar a premi totes aquelles obres acabades entre el 1 de gener i el 31 de desembre de 2018 en l’àmbit de la península Ibèrica i les illes. Les categories a les que es pot presentar obra són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

L’arquitecta Fuensanta Nieto presidirà el jurat acompanyada pels vocals: Xavier Badia, Íñigo García Odiaga, Pilar Líbano, Sofia Machado Santos i Roger Subirà.

Premis FAD de Pensament i Crítica 2019

 bases català / bases castellà / bases portuguès 

Tanmateix es convoca la 14ª edició dels Premis FAD de Pensament i Crítica. Poden presentar-se els treball publicats (no s’acceptaran treball inèdits) en l’àmbit de la península Ibèrica, amb data de publicació original del 2018.

El jurat d’enguany està integrat per Roger Miralles com a president i els vocals Maria Teresa Blanch i Ivan Blasi.

Premis FAD Internacionals 2019

bases català / bases castellà / bases portuguès

Finalment, l’ARQUIN-FAD convoca la 6ª edició dels Premis FAD Internacionals. Poden optar-hi tots els estudis amb la seu principal a la península Ibèrica i les illes. L’àmbit dels premis és tot el món menys la península Ibèrica. En aquesta sisena convocatòria i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món es podran presentar les obres acabades entre l’any 2016 i el 2018, ambdós inclosos. S’acceptaran obres que responguin als àmbits següents: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

El jurat d’aquest any està integrat per Anne Lacaton com a presidenta i els vocals Marta Labastida i Pep Quílez.