Centro Cultural CaixaForum Sevilla

Camino de los Descubrimientos con la calle de Jerónimo de Aguilar
Sevilla (Sevilla)

Finalista FAD Arquitectura 2018

Finalistes

Valoració del jurat:

"El projecte es planteja a partir d’una gran marquesina que cobreix una zona d’espai públic i permet fer visibles les instal·lacions de CaixaForum en aquest àmbit, singularitzant l’accés a l’edifici que ocupa una estructura subterrània existent. La marquesina es converteix de manera hàbil en una gran lluerna que il·lumina els espais inferiors ocupats amb el nou programa. El projecte construeix una fita en aquest espai combinat amb una estratègia d’ocupació sota la plaça coberta i aconsegueix una convivència entre cada una de les actuacions."

Autors:

Guillermo Vázquez Consuegra

Aparellador:

Marcos Vázquez Consuegra

Promotor / Propietari:

Fundación Caixa D’Estalvis i Pensions de Barcelona “La Caixa”

Contractista:

Dragados S.A.

Fotògraf:

Duccio Malagamba / Jesús Granada

Col·laboradors:

Manuel Estrada, Eduardo Martinez Moya, Tomás Ruíz de Terry, Higini Arau, Carlos García Dieguez

Finalistes

Seleccionats