Centro de Convívio

Rua Dom Nuno Álvares Pereira
Grândola (Portugal)

Finalista FAD Arquitectura 2017

Finalistes

Valoració del jurat:

"Un volum monolític i abstracte, on el caràcter de massa preval per l’ús d’un únic color a tot l’edifici i per l’eliminació de qualsevol element o detall figuratiu. Els pocs buits, i idiosincràtics llindars, deixen entreveure la radicalitat d’aquesta proposta, en la qual la sostracció de matèria revela l’espai interior. El joc formal del sostre compon la idea fonamental del projecte al voltant del qual tota la resta de l’edifici queda supeditat. La geometria exerceix el seu pes sobre l’espai, essent una agosarada i innovadora proposada tipològica."

Autors:

Manuel Aires Mateus, Francisco Aires Mateus

Aparellador:

Mateus Frazão

Enginyer:

Axial / Três Cês

Promotor / Propietari:

Santa Casa da Misericórdia de Grândola

Fotògraf:

Nelson Garrido

Col·laboradors:

Jorge P. Silva, Marco Campolongo, Matteo Foresti, Elöd Golicza

Premiats

Finalistes

Seleccionats