Video

Edifici de recepció al conjunt monumental d'Empúries i adequació de l'entorn. Girona

C/ Museu, 27
Escala (Girona)

Finalista FAD Arquitectura 2016

Finalistes

Valoració del jurat:

"El golf de Roses és un bellíssim paisatge de la costa amb una intensa activitat de lleure. Enmig d’aquest lògic tràfec es troben les ruïnes d’Empúries. El vestíbul d’entrada al recinte necessita un ambient de silenci perquè la visita permeti fer-se amb el recolliment necessari que faciliti el trànsit entre ambdós mons contraposats de lleure i de cultura, o de paisatge i de ciutat. Un únic material, el formigó encofrat amb posts de fusta recolzada en una geometria irregular, aporta un domini sobri de la llum. Aquests són els dos únics elements que configuren aquest àmbit de transició que resolen nítidament les condicions del projecte."

Autors:

Josep Fuses Comalada, Joan Maria Viader Martí

Aparellador:

Elena Garcia, Cristina Carmona

Promotor / Propietari:

Generalitat de Catalunya, Direcció General del Patrimoni cultural

Contractista:

Teyco s.l. i Construccions Guardiola s.l.

Fotògraf:

Josep Maria Torra

Col·laboradors:

Proisotec S.l., Blázquez-guanter S.l.p., Pilar Arbonès, Jordi Serra, Carla Arruebo

Premiats

Finalistes

Seleccionats