PREMIS FAD 2024

Els Premis FAD 2024, convocats per ARQUIN-FAD, van tancar aquesta convocatòria amb un total de 415 obres presentades: 341 corresponents als Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, 21 als Premis FAD Internacionals i 53 als Premis FAD de Pensament i Crítica.

En aquesta 66a edició s’han presentat un total de 341 projectes: el volum majoritari de treballs pertanyen a la categoria d’Arquitectura amb 148 obres, seguit d’Interiorisme amb 96 obres, Intervencions Efímeres amb 58 i Ciutat i Paisatge amb 39.

Els jurats han començat a reunir-se…

Gràcies a totes les persones que han participat!

____________________________________________________________________________

ARQUIN-FAD convoca els Premis FAD 2024. Creats al 1958, es tracta dels guardons més longeus d’Europa en l’àmbit de l’arquitectura i l’interiorisme i un dels més prestigiosos de la península Ibèrica.

El període per a la proposta d’obres i presentació de material en aquesta convocatòria finalitzarà a les 12h del dimecres dia 31 de gener de 2024.

Per poder participar als Premis, es farà efectiu el pagament de la inscripció, que és de 225 euros per a les persones no associades. A partir de la primera obra presentada, el preu de la inscripció de cadascuna de les obres addicionals serà de 125 euros. Per a les sòcies i socis d’ARQUIN-FAD la inscripció és gratuïta i el preu de les obres addicionals següents serà de 50 euros. Les persones que s’associïn a ARQUIN-FAD a partir de la data d’obertura de la convocatòria i paguin la quota anual de 280 euros, el preu de la segona obra addicional i següents serà de 50 euros. Tots aquests preus són amb IVA inclòs.

Fes-te soci AQUÍ

PREMIS FAD D’ARQUITECTURA I INTERIORISME 2024

(bases català) (bases castellà) ( (bases portuguès)

Els Premis FAD arriben a la seva 66ª edició. Poden optar a premi totes aquelles obres acabades entre el 1 de gener i el 31 de desembre de 2023 en l’àmbit de la península Ibèrica i les illes. Les categories a les que es pot presentar obra són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

El jurat 2024 està presidit per Beth Galí i els vocals José Alberto Alonso Campanero, Mariona Benedito, Lucía Ferrater, Cristina Guedes i Gerard Sanmartí.

PREMI FAD DE PENSAMENT I CRÍTICA 2024

(bases catalán/ (bases castellano / bases portugués)

Es convoca la 19ª edició del Premi FAD de Pensament i Crítica. Poden presentar-se els treball publicats (no s’acceptaran treball inèdits) en l’àmbit de la península Ibèrica, amb data de publicació original del 2023.

El jurat està presidit per Javier Fernández Contreras i els vocals Marta Poch i Roger Subirà

PREMIS FAD INTERNACIONALS 2024

(bases catalán / bases casellano / bases portugués)

ARQUIN-FAD convoca la 11ª edició dels Premis FAD Internacionals. Poden optar-hi tots els estudis amb la seu principal a la península Ibèrica i les illes. L’àmbit dels premis és tot el món menys la península Ibèrica. En aquesta convocatòria i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món es podran presentar les obres acabades entre l’any 2021 i el 2023, ambdós inclosos. S’acceptaran obres que responguin als àmbits següents: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

El jurat el presideix Jordi Badia i té com a vocals Andrea Arriola Fiol i Marta Peris.