Premis FAD 2012+Pecha Kucha+molt més…

Written by . Filed under Arquinfad, Mecenes i Col.laboradors, Pecha Kucha. Bookmark the Permalink. Post a Comment. Leave a Trackback URL.

Premis FAD 2012+Pecha Kucha+molt més…

DIA:    Dimecres, 28 de novembre de 2012
HORA:   17:00 pm
LLOC:    PARC TECNOLÒGIC ACTIU
Autovia CV.80 – Sortida Onil-Castalla
Castalla (Alicante)

PONENTS:

Carlos Abadía      Moho Arquitectos
Marcelo Alegre     Alegre Industrial
Jesus Olivares      COR Arquitectes
Nathalie Gidrón   Barbarela Studio
Patricia Reus        Blancafort-Reus arquitectura
Borja Garcia         Estudio Borja García
Vicente Castillo    Plazatio – CTAA
Paco Leiva            Grupo Aranea

OBJECTIUS: Inauguració de l’exposició dels Premis FAD d’arquitectura + Pecha Kucha


Et convidem a conèixer l’exposició dels Premis FAD 2012 el dimecres 28 de novembre a partir de les 17 hores a les instal·lacions del Parc Tecnològic Actiu.

Arquinfad, associació que agrupa i recolza els professionals i institucions que intervenen en la concepció d’espais, organitza els prestigiosos Premis d’àmbit nacional FAD d’Arquitectura i Interiorisme, que en la seva 54º edició s’exposen per primera vegada en la Comunitat Valenciana i en un entorn industrial com el Parc Tecnològic Actiu, certificat LEED Gold per US Green Building Council, per la seva construcció sostenible.

Després de la inauguració de l’exposició i posterior visita a les instal·lacions del Parc Actiu, reconeguts arquitectes i dissenyadors, expondran els seus projectes, treballs i impressions sobre el disseny, arquitectura i sostenibilitat amb un format Pecha Kucha, una presentació creativa simple amb un ritme ràpid (20 imatges x 20 segons cadascuna).

Per finalitzar, els assistents podran conèixer en directe i en exclusiva la presentació del projecte audiovisual d’Actiu “Innovació, Sostenibilitat i Persones”

Si desitja assistir a l’acte, ompli el formulari que trobarà en el següent enllaç, indicant el nom i cognoms de les persones que tinguin previst assistir-hi.

Enllaç amb formulari

PROGRAMA

17:00h        Obertura i inauguració de l’Exposició dels Premis FAD
17:15h        Visita guiada per les instal·lacions del Parc Tecnològic Actiu, acompanyats per José María Tomás Llavador, arquitecte del projecte
18:00h        Ponencies Pecha Kucha i Tentenpie
19:00h        Presentació del projecte audiovisual “Innovació, Sostenibilitat i Persones”

Premios FAD 2012+Pecha Kucha+mucho más…

DÍA:    Miércoles, 28 de noviembre de 2012
HORA:    17:00 pm
LUGAR:    PARQUE TECNOLÓGICO ACTIU
Autovia CV.80 – Salida Onil-Castalla
Castalla (Alicante)

PONENTES:

Carlos Abadía      Moho Arquitectos
Marcelo Alegre     Alegre Industrial
Jesus Olivares      COR Arquitectes
Nathalie Gidrón   Barbarela Studio
Patricia Reus        Blancafort-Reus arquitectura
Borja Garcia         Estudio Borja García
Vicente Castillo    Plazatio – CTAA
Paco Leiva            Grupo Aranea


Te invitamos a conocer la exposición de los Premios FAD 2012 el miércoles 28 de noviembre de 2012 a partir de las 17 horas en las instalaciones del Parque Tecnológico Actiu.

Arquinfad, asociación cuyo objetivo es agrupar y apoyar a profesionales e instituciones que intervienen en la concepción de espacios, organiza los prestigiosos Premios de ámbito nacional FAD de Arquitectura e Interiorismo, que en su 54º edición se exponen por primera vez en la Comunidad Valenciana, y en un entorno industrial como el Parque Tecnológico Actiu, certificado LEED Gold por el US Green Building Council, por su construcción sostenible.

Tras la inauguración de la exposición y posterior visita a las instalaciones del Parque Actiu, reconocidos arquitectos y diseñadores, expondrán sus proyectos, trabajos e impresiones sobre el diseño, arquitectura y sostenibilidad con un formato Pecha Kucha; una presentación creativa simple con un ritmo rápido (20 imágenes x 20 segundos cada una).

Para finalizar, los asistentes podrán conocer en directo y en exclusiva la presentación del proyecto audiovisual de Actiu ‘Innovación Sostenibilidad y Personas’.

Si desea asistir al acto, rellene el formulario que encontrará en el siguiente enlace, indicando el Nombre y Apellidos de las personas que tengan previsto asistir

Enlace con el formulario

PROGRAMA:

17.00h Apertura e inauguración de la Exposición de los Premios FAD
17:15h
Visita guiada por las instalaciones del Parque Tecnológico Actiu,
acompañados por José María Tomás LLavador, arquitecto del proyecto
18:00h
Ponencias Pecha Kucha y Tentenpié
19:00h
Presentación del proyecto audiovisual ‘Innovación, Sostenibilidad y Personas

Publicar un comentari

El teu correu mai serà compartit o publicat. Els camps obligatoris estàn marcats *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>