Presentació de SpainLab-Pabelló Espanyol Bienal d’Arquitectura de Venècia

Written by . Filed under Biennal, Dia a dia. Bookmark the Permalink. Post a Comment. Leave a Trackback URL.

El Ministeri de Foment, amb la col·laboració d’AC/I i AECID, promou el Pavelló d’Espanya en la Biennal d’Arquitectura de Venècia, que reuneix el treball de set equips d’arquitectes espanyols en actiu que defensen  la seva vocació professional i obre una finestra indiscreta als seus mons propis, revelant les seves línies de pensament, els seus mètodes i la seva capacitat de construcció.

Consultar nota de premsa aquí.

Veure el dossier amb els set projectes presentats aquí

Pàgina web Biennal

El Ministerio de Fomento, con la colaboración de AC/E y AECID, promueve el Pabellón de España en la Bienal de Arquitectura de Venecia, que reúne el trabajo de siete equipos de arquitectos españoles en activo que defienden a ultranza su vocación profesional y abre una ventana indiscreta a sus mundos propios, revelando sus líneas de pensamiento, sus métodos y su capacidad de construcción.

Consultar nota de prensa aquí

Ver dossier con los siete proyectos presentados aquí

Página web Bienal


Publicar un comentari

El teu correu mai serà compartit o publicat. Els camps obligatoris estàn marcats *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>