Convocatòria XXIV Premis Habitàcola

Written by . Filed under Arquinfad, Habitàcola 2012. Bookmark the Permalink. Post a Comment. Leave a Trackback URL.

XXIV PREMIS HABITÀCOLA. URBICULTA!

Inscripció/Inscripción

Bases català/ Bases catalán

Bases castellà / Bases castellano

Ja està en marxa la 24a edició dels Premis Habitàcola, concurs adreçat a estudiants, que sota el títol Urbiculta! proposa actuacions amb elements vegetals per configurar un hort i reactivar un espai urbà. Es considera que la funció productiva de l’hort urbà i la seva capacitat de generar un lloc d’intercanvi i de relació entre persones el fan un sistema vegetal complex modèlic.

Per incentivar que els participants emmarquin les seves propostes seguint estratègies urbanes existents, es prendrà com a punt de partida l’estratègia de corredors verds urbans que l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona ha dissenyat per al Pla estratègic d’espais lliures de Barcelona.

Se suggereix com a emplaçament de la proposta qualsevol punt dins l’àmbit del corredor verd urbà Collserola-Ciutadella. Es podran situar les actuacions en un sol punt o es podrà proposar una actuació múltiple al llarg del corredor (descarregar annex corredor verd aquí).

El jurat d’enguany està format per Michèle Orliac (presidenta), Cynthia Echave, Teresa Galí-Izard, Albert Sagrera i Joan Cuevas.

El dia 15 de febrer és la data límit per al lliurament dels projectes.

Ya está en marcha la 24a edición de los Premios Habitàcola, concurso dirigido a estudiantes, que bajo el título Urbiculta! propone una actuación con elementos vegetales para configurar un huerto y reactivar un espacio urbano.

Se considera que la función productiva del huerto urbano y su capacidad de generar un lugar de intercambio y de relación entre personas lo convierten en un sistema vegetal complejo modélico.

Para incentivar que los participantes enmarquen sus propuestas siguiendo estrategias urbanas existentes, se tomará como punto de partida la estrategia de corredores verdes urbanos que la Agencia de Ecología Urbana de Barcelona ha diseñado para el Plan estratégico de espacios libres de Barcelona.

Se sugiere como emplazamiento de la propuesta cualquier punto dentro del ámbito del corredor verde urbano Collserola-Ciutadella. Se podrán situar las actuaciones en un solo punto o se podrá proponer una actuación múltiple a lo largo del corredor (descargar anexo de corredor verde aquí)

El jurado de este año está formado por Michèle Orliac (presidenta), Cynthia Echave, Teresa Galí-Izard, Albert Sagrera y Joan Cuevas.

El día 15 de febrero es la fecha límite para presentar los proyectos.

Publicar un comentari

El teu correu mai serà compartit o publicat. Els camps obligatoris estàn marcats *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>