Visita a les industries Rehau

Written by . Filed under Arquinfad, Arquinset 2011. Bookmark the Permalink. Post a Comment. Leave a Trackback URL.

Fotografia: Frank Eggers

Una visita guiada a l’edifici de la seu d’Espanya de l’empresa Rehau sota el lema “Eficiència Energètica REHAU”, un recorregut per les instal·lacions on es va instal·lar el primer sistema de forjat radiant per a un edifici a Espanya i es va aplicar el concepte d’edificació eficient Rehau amb explicacions dels sistemes de forjats radiants en funcionament.

Més informació de la visita a la web d’Arquinset aqui.

Una visita guiada al edificio de la sede de España de la empresa Rehau bajo el lema “Eficiencia Energética REHAU”, un recorrido por las instalaciones donde se instaló el primer sistema de forjado radiante para un edificio en España y en donde se aplicó el concepto de edificiación eficiente Rehau, con explicaciones de los sistemas de forjado radiantes en funcionamiento.

Más información de la visita en la web d’Arquinset aquí.

Publicar un comentari

El teu correu mai serà compartit o publicat. Els camps obligatoris estàn marcats *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>