Obres finalistes Pensament i Crítica

Written by . Filed under General. Bookmark the Permalink. Post a Comment. Leave a Trackback URL.

La llibreria La Central, va acollir la presentacció de les obres finalistes i premiades dels Premis FAD de Pensament i Crítica i la taula rodona “Arquitectura i Edició”. Amb la participació d’Albert Ferré, Gerardo García-Ventosa, Ricardo Lampreave i Moisés Puente, amb Lluís Ortega com a moderador.

Ver fotos (Fotografia: Xavi Padrós)


La Llibreria La Central, acogió la presentación de las obras finalistas y premiadas de los Premios FAD de Pensammiento y Crítica y la mesa redonda “Arquitectura y edición”. Con la participación de Albert Ferré, Gerardo García-Ventosa, Ricardo Lampreave i Moisés Puente, con Lluís Ortega como moderador.

Ver fotos (Fotografia: Xavi Padrós)

Publicar un comentari

El teu correu mai serà compartit o publicat. Els camps obligatoris estàn marcats *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>